Nacházíte se zde: Úvod Podpora Články Hostingové zprávy Jaký byl WordCamp Praha 2017?

Jaký byl WordCamp Praha 2017?

Minulý víkend proběhlo na Vysoké škole ekonomické již čtvrté setkání všech nadšenců celosvětově nejrozšířenějšího publikačního systému WordPress a Český hosting byl tradičně zlatým sponzorem akce.
Jaký byl WordCamp Praha 2017?

V letošním ročníku se výrazně zvýšila návštěvnost a není se čemu divit. Za necelou pětistovku dostal návštěvník solidní porci přednášek, ať už uživatelských nebo vývojářských, ale i praktických workshopů. WordPress konference v podobném rozsahu u nás nemá konkurenci a za tuto cenu je opravdu nadupaná.

Wordcamp Praha 2017 - Aula VŠE

Po příchodu a krátké registraci se návštěvník potkal s našimi sličnými slečnami, byl obdarován několika maličkostmi a pak už se mohl vrhnout na samotné přednášky a workshopy, které probíhaly na třech místech.

Wordcamp Praha 2017 - Uvítání návštěvníků a předání dárků od Českého hostingu

S kolegy jsme absolvovali několik přednášek, z nichž nás zaujaly především Agilní metodiky vývoje aplikací a přednáška zaměřená na Google SEO.

Wordcamp Praha 2017 - Jeden s přednáškových sálů

Co jsme pro Vás měli připravené

Český hosting měl na WordCampu svůj stánek, kde jsme si o sto šest povídali s návštěvníky, radili jim s problémy nejen WordPress webů a také rozdávali v hojné míře trička. Diskutovali jsme o bezpečnosti WordPressu, provozování hodně WP na našich VMS, super zákaznické podpoře Českého hostingu, zda je lepší mít hodně webů na jednom výkonném virtuálním serveru, nebo na více menších a také, že u nás WordPress běhá pěkně rychle.

Wordcamp Praha 2017 - Stánek Českého hostingu

Kromě triček jsme pro Vás měli připravené flash disky, hrníčky, bloky, propisky i samolepky. Veliké oblibě se těšily zejména antistresové míčky a naše čokoláda :)

Wordcamp Praha 2017 - Stánek Českého hostingu

Pokud jste WordCamp nestihli navštívit, a rádi byste získali například tričko, ozvěte se nám na podpora@cesky-hosting.cz.

Velký dík patří organizátorům za bezproblémový průběh akce a rozsáhlý catering, který nenechal ani na chvilku nikoho hladovým nebo žíznivým.

A jaký byl WordCamp v číslech?

  • 10,5 hodin se přednášelo
  • 14 hodnotných přednášek
  • 12 hvězdných přednášejících
  • 9 členů realizačního tým

Více fotek naleznete na našem Facebooku.
Prezentace z přednášek si můžete prohlédnout na oficiálním webu WordCamp Praha 2017.

Těšíme se na vás v roce 2018!

Wordcamp Praha 2017 - Stánek Českého hostingu - těšíme se na Vás v roce 2018

Dárek na konec

Pokud jste dočetli až sem, můžete využít 50% WordCamp slevu na nový webhosting Český hosting na 1. rok. Stačí zadat kód z kupónu ve druhém kroku objednávky.

Wordcamp Praha 2017 -  50% sleva na nový webhosting Český hosting

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (24.3 + 9.6) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru