Nacházíte se zde: Úvod Podpora Články Hostingové zprávy Zpravodaj Českého hostingu 12/2006

Zpravodaj Českého hostingu 12/2006

Aktuální zprávy z Českého hostingu. Čeho jsme dosáhli, na čem pracujeme, jaké problémy řešíme a co chystáme.

Vážení přátelé

jsme rádi, že jste si vybrali Český hosting pro provoz vašich WWW stránek nebo se o naši službu jen zajímáte. Formou tohoto zpravodaje Vám přinášíme důležité informace o službě, jejím provozu a našich plánech:

Aktuálně

  1. V listopadu jsme získali ocenění Webhoster roku v anketě Křišťálová Lupa 2006.
  2. V lednu oslavíme svůj 3. rok. Za tuto dobu jsme se stali 9. největším poskytovatelem v ČR (zdroj: Hormart.cz).
  3. S posílením poštovních serverů a rozdělením systémů došlo ke změně v nastavení SMTP serveru. Prosím změňte si ve vašich e-mailových klientech (tzn. MS Outlook, Outlook Expres, Thunderbird, Bat či jiné, které používáte) nastavení serverů odchozí pošty na: smtp.cesky-hosting.cz

Na čem pracujeme

  1. Nejvíce se zaměřujeme na poštovní služby v oblasti zkvalitňování služeb, zvyšování stability a omezování všeobecně rostoucího SPAMu.
  2. Implementujeme nový systém automatizovaného dohledu serverů. Od nového systému očekáváme zrychlení naší schopnosti identifikace a následné reakce na případné problémy na serverech a zejména zefektivnění naší schopnosti prevence a včasného zabránění možných výpadků či přetížení serverů uživateli.
  3. Plánujeme změny klientské sekce a její nasazení v průběhu příštího roku, v jejíž nové verzi Vám zpřístupníme rozšířené funkce pro správu Vašich domén a hostingových účtů. Z novinek, které chystáme jsou: možnost více uživatelů, více fakturačních adres, větší možnosti správy emailů atd.

Naše vize

  1. Předně usilujeme o to, aby Český hosting zůstal nadále transparentní a otevřenou službou a aby s námi byli naši zákazníci stále více spokojeni.
  2. V příštím roce bychom chtěli dosáhnout na pozici 7. největší služby v ČR.
  3. Chceme přinášet více novinek, které zpříjemní zákazníkům užívání služby.

A závěrem

Všem přejeme šťastné a veselé prožití vánočních svátků, nerušený klid a odpočinek a mnoho úspěchů a energie v roce 2007!

Váš Český hosting

Zpět na přehled

Komentáře

RSC 21.12.2006 20:46

Jsem s Českým hostingem velmi spokojen, nicméně čím dál více mi schází možnost používat technologii .NET, C# apod.

OBr 23.12.2006 11:18

Omezení spamu? Už teď má CH kontrolu spamu dobrou, ale je fakt (a normální) že občas nějaký proklouzne. Ideální by bylo kdyby ve webmailu byla funkce "mark as spam".
Docela bych uvítal kdybych měl možnost si v klientské sekci zobrazit aktuálně zavedená pravidla pro mod_rewrite.

Dan Karafiát 23.12.2006 18:04

Já jsem se službami českého hostingu naprosto spokojen :) Není co dodat, jen tak dál a určitě o své zákazníky nepřijdete :)

Jan Merta 17.1.2007 09:14

Jsem spokojen, ale drobné výhrady přece jen mám:

spam detekujete výborně, ale měníte předmět zprávy - IMHO by bylo lepší nechat volbu co ze zprávou udělat na uživateli (např. přesun do složky spam).

Hodně mi chybí filtry v poště - hodně moc...

Jakub Hejda 18.1.2007 15:37

S Vaším hostingem jsem nad míru spokojen !
Způsob jakým se označuje SPAM mi naprosto vyhovuje - upraví se předmět zprávy. Velice jednoduše se to pak v mailovém klientu zpracovává a třídí. Prosím - neměnit ! :)

Do roku 2007 bych měl jen jednu prosbu:
Šel by zjednodušit přístup ke statistikám AWstats? Nyní musím vždy zadat nejdříve adresu a pak teprve se zobrazí odkaz...
Což je trochu zdlouhavé a navíc nelze na tyto statistiky odkazovat.

Jinak SUPER. Všude Vás doporučuji.

Jan Merta 29.1.2007 13:01

A jak řešíte zprávu označenou jako spam (upravený předmět) a přesto to spam není? Prostě máte smůlu a jistě chápete, že je IMHO lepší možnost volby - jak jsem ji ve svém příspěvku zmínil. Vám vyhovuje něco a jinému zas něco jiného - prosím respektujte to... Děkuji
JM

carnero 30.1.2007 15:18

Moznost definovat filtry mailu nebo oddelit spam od ostatnich maily mi asi jako jedine chybi (je to dano tim, ze maily casto stahuji do mobilu).

Jinak dekuji za fajn hosting a kvalitni support, jsem spokojen. Tak hodne stesti v roce 2007 :)

Michal 27.2.2007 07:47

Všechno OK, ale pod "transparentní a otevřenou službou" si nepředstavuji hosting, kde musím psát email na technickou podporu, když chci změnit nastavení mod_rewrite.

Jakub Mach 1.3.2007 16:56

Michal: Nemyslím, že otevřenost a transparentnost služby souvisí s technickým řešením nastavování pravidel pro mod_rewrite...

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (32.7 + 15.4) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru